Catering­menyer & bufféer

Samtliga bufféer och tillval kan bokas för minst 10 personer. Vi rekommenderar 2–3 tillval per buffé.

Smak av Sörmland

275 kr per person.

  • Surdegsbröd & smör
  • Potatissallad med senap, färsk lök & högtorpskapris
  • Jürssostpaj med pumpa
  • Ugnsbakade betor med svarta linser, persilja & valnötter
  • Rostad rotselleri med honung från Sörmland & solrosdukkah
  • Grön bladsallad med krutonger
surdegsbrod

Italiensk buffé

295 kr per person.

  • Surdegsbröd & smör
  • Basilikarisoni med soltorkade tomater & spetskål
  • Rostade morötter smaksatta med chiliglaze & ruccula
  • Basilika – & persiljefärskost
  • Tomat & olivsallad
  • Cesarsallad med krutonger

Festlig buffé

375 kr per person. 

  • Surdegsbröd & smör
  • Kronärtskocka & champinjoner smaksatta med dijon & tryffel
  • Ört & parmesanslungad palsternacka
  • Broccolisallad med lök, solrosfrön & balsamicovinägrett
  • Rostade rödbetor med getost & karmelliserade cashewnötter
  • Rostad pumpahummus
  • Färskost med örter & citron
  • Tomatmarmelad med ingefära
roasted beets
salami

Val av charkuterier, kött, fisk eller fågel (pris per person)

  • Svensk coppa 50 g/p 25:-
  • Bresola 50 g/p 25 :-
  • Salami från Sörmlandschark 40 g/p 25:-
  • Kallrökt snickarskinka 50 g/p 25:-
  • Citrusbakad helstekt fläskfilé i tunna skivor 50 g/p 30:-
  • Nattbakad svensk ryggbiff i tunna skivor med tryffel & äppelglaze 60 g/p 40:-
  • Skivad oxfilé i rödvinsmarinad 60 g/p 45:-
  • Kallrökt regnbågslax 50 g/p 30:-
  • Inkokt lax med lök 60 g/p 30:-
  • Citrusbakad svensk kyckling 60 g/p 30:-
  • Skagenröra med dill 70 g/p 35:-
  • Boquerones 10 g/p 25:-